ΒΓΑΛΤΕ ΧΑΤΖΗΛΙΚΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΛΙΚΑΡΩΝΤΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Friday, September 16, 2011

BOOTABLE WINDOWS XP USB FROM ANY FOLDER/CD/IMAGE

Παρακάτω είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο δημιουργείς bootable usb με λειτουργικό windows xp για να το χρησιμοποιείς κυρίως σε netbook's αλλά και δευτερεύων σε υπολογιστές που δεν έχουν cd-rom αλλά και σε όταν δεν έχεις εξωτερικό cd-rom!

Ti χρειαζόμαστε:
1) WINDOWS XP δυστυχώς δεν μπορώ να hostaro τόσο μεγάλο αρχείο και θα πρότεινα να το κατεβάσετε από το ένα ΕΔΏ μέσω του search engine που σύνδεσα και μετά διαλέγεται αυτό που σας ενδιαφέρει με το καλύτερο seeding!(ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΤΟΡΡΕΝΤ!)
2)BOOTABLE USB WINDOWS XP PROGRAM (CLICK DOWNLOAD δεν χρειάζεται να πληρώσεις τίποτα για να το κατεβάσεις απλά κατέβασε το τσάμπα ύστερα από το χρονόμετρο!)
3)USB STICK 1GB TO ΛΙΓΟΤΕΡΟ+5'-25' ΥΠΟΜΟΝΉ ανάλογα με το usb speed και ο χρόνος να το εγκαταστήσετε στο NETBOOK/COMPUTER

---------------------ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ----------------------------------
1)Bάζουμε το usb stick στην θύρα του υπολογιστή μας,μόλις το αναγνωρίσει το κάνουμε format MONO με το USB Formatter και σε NTFS!! εμένα μου ρίχνει μούτσα το Επόμενο βήμα άμα χρησιμοποιήσω  το format tool των windows που έχει ο κάθε υπολογιστής! ΒΗΜΑ 1

2) Έχουμε το στικάκι έτοιμο πάμε να το φορτώσουμε  με windows xp!
Ανοίγουμε το WinSetupFromUSB_0-2-3 αρχείο και κάνουμε εγκατάσταση,μόλις τελειώσει η εγκατάσταση τρέχουμε το WinSetupFromUSB που έχει βγεί στην επιφάνεια εργασίας!

3)Ορίζουμε με το browse το φάκελο η cd που έχουμε τα windows και πατάμε το GO
μην πειράξετε καμία ρύθμιση αν δεν ξέρετε τι κάνουν! εκτός και αν θέλετε να αλλάξετε το όνομα του φακέλου τον windows και κάποιο που θέλετε εσείς αλλά δεν θα το πρότεινα λόγο conflict's προγραμμάτων που θα θέλατε να τρέξουν αρχείο από τον windows folder! ΒΗΜΑ 2

4) Έχουμε το στικάκι έτοιμο και θέλουμε το λαπτοπ για να το εγκαταστήσουμε!
Ορίζουμε το ΒΙΟS Του laptop/netbook/pc έτσι ώστε να bootarei από external hardrive/usb harddrive και οτιδήποτε έχει σχέση με αυτές τις λέξεις! κάθε υπολογιστής και bios έχει διαφορετικό σύστημα ανά κατασκευαστή! δεν μπορώ να φτιάξω οδηγό για κάτι τέτοιο!

5) όταν καταφέρει και bootarei θα σας βγάλει 2 επιλογές! ξεκινάμε με την πρώτη για να βάλει τα αρχεία μέσα  και όταν κάνει την πρώτη επανεκκίνηση να είστε παρών για να διαλέξετε την δεύτερη επιλογή! μόλις τελειώσει η εγκατάσταση είναι έτοιμο!

Καλή επιτυχία!

Βαθμός δυσκολίας ΜΕΤΡΙΟΣ

6 comments:

  1. Please note that without RapidPro, your inactive files will be deleted according to our Terms of Use. You currently have the following files in your account, which will be deleted within the next days.

    bootable_usb_windows_xp.rar (6.6 days left)
    Moυ ήρθε σε email!
    αν κάποιος ενδιαφέρεται να κατεβάσει αυτό το αρχείο ας το ποστάρει μετά τις 16 Οκτωβρίου!

    ReplyDelete
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

    ReplyDelete
  3. Links working και αυτό το εργαλείο με έχει σώσει!

    ReplyDelete
  4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΠΟΛΥ

    ReplyDelete
  5. Kαλή φάση.....κάτι σε windows 7 υπάρχει???....Ή κάνει και για τα 7άρια??

    ReplyDelete

Protected by Copyscape Originality Check